BURNING TABLE

BURNING TABLE (2011 - în activitate, Timişoara, rock alternativ)

Componenta:

(2011) BOGY NAGY (voce,muzicuţă), ZSOLT SZABO (chitară), ŞTEFAN CZIFRAK (bas), LEVI MOLNAR (tobe)

(2013) BOGY NAGY (voce,muzicuţă), ZSOLT SZABO (chitară), RĂZVAN MARCUCI (bas), M SAŞI VUŞCAN (clape / programare / chitară), LEVI MOLNAR (tobe)

 

Muzicieni cu o experienţă serioasă căpătată în cei aproape 20 de ani de activitate în alte trupe precum: Survolaj, Jais, Baraka, Blazzaj sau Crossroads. Debutul trupei s-a produs în noiembrie 2011, fiind extrem de bine primit de pretenţiosul public timişorean. După plecarea lui Ştefan Czifrak, sunt cooptaţi Răzvan Marcuci şi M Saşi Vuşcan, ultimul, stabilit în Canada din 2002, având o bogată experienţă în formaţii de jazz şi de producător muzical, cei doi contribuind din plin la îmbogăţirea soundului trupei. Potrivit membrilor formaţiei, aceasta practică un fusion de rock alternativ combinat cu muzica electronică, "...ce lasa notele şi ritmul să exprime starea noastră de spirit". Burning Table a susţinut în perioada 2012 - 2013, numeroase concerte, atât în ţară, cât şi, în Ungaria şi Austria, fiind extrem de apreciată de public.

 

 

 

Materialul pentru primul album Burning Table a fost înregistrat întrun studio din Budapesta în cursul anului 2013, albumul urmând a fi lansat în viitorul apropiat. Trupa a participat la Festivalul Stufstock 2012, Festivalul Rock în Parc din Bucureşti, la Fân Fest 2013 Roşia Montană şi este invitată la Festivalul Bluzău 2013. Primele trei piese înregistrate de Burning Table pot fi downloadate gratuit de pe pagina de internet www.burningtable.ro.

 

Piese de rezistenţă: Soft Panic, How Did I Forget, Burning Table

Discografie: Burning Table (2013)

 

Sursă documentare: www.burningtable.ro sau www.burningtable.com